De 9 største bløde sidetasker til mc

Der findes et hav af forskellige bløde sidetasker til mc på markedet, og det kan være svært at beslutte hvilke der er de bedste. Faktisk kan man jo ikke sige, at der er ét sæt bløde sidetasker der er de bedste, for der er mange ting at tage med i overvejelserne, når du skal beslutte hvilke bløde sidtasker der er de bedste for DIG. Hvad der er det bedste for én er ikke det bedste for en anden.

Læs også: 4 ting du bør overveje inden du bestille sidetasker til mc.

Én af de ting du bøj overveje inden du beslutter dig for hvilke sidetasker der er de rigtige for dig, er hvor meget plads du har brug for. At vælge de største mc tasker er muligvis ikke den rigtige beslutning for dig, hvis du ikke har brug for al den plads.

Personligt elsker jeg at have god plads i mit setup, og da bløde sidetasker ikke vejer særligt meget, så foretrækker jeg at have lidt ekstra plads fremfor et setup der er spændt ti bristepunktet.

I dette indlæg har jeg kigget på de forskellige løsninger der findes på markedet og sammenligner udelukkende kapaciteten som sidetaskerne er uden ekstra lommer der skal tilkøbes.

Giant Loop Round The World Panniers – 90+ liter

Giant Loop Round The World Panniers har en kapacitet på 90+ liter fordelt på 2 x 45 liter. Hvert hovedrum er på 35 liter og de 4 sidelommerne er på 5 liter hver. De 90 liter er med tre rulninger på hovedrummene, så det er muligt at have mere med, hvis man kun ruller en enkelt eller to gange.

MC sidetasker
Giant Loop Round The World Panniers

Lone Rider MotoBags – 76 liter

Lone Rider MotoBags har en kapacitet på 76 liter der kan øges med 4 ekstra lommer på hver 6 liter, så man har 100 liter i alt. Men da de ekstra sidelommer skal tilkøbes, får Lone Rider MotoBags ikke lov til at nappe førstepladsen ;)

Lone Rider MotoBags

Givi GRT709 Canyon – 70 liter

Givi GRT709 Canyon har en kapacitet på 70 liter fordelt på på 2 x 35 liter. Der er mulighed for at sætte ekstra sidelommer på og dermed øge kapaciteten.

Givi GRT709 Canyon

Enduristan Monsoon EVO Large – 68 liter

Enduristan Monsoon EVO Large har en kapacitet på 70 liter og der er muligt at tilkøbe 4 sidelommer på op til 2,9 liter, så du i alt har en kapacitet 79,6 liter.

Enduristan Monsoon EVO Large

Kriega OS-32 Soft Pannier – 64 liter

Kriega OS-32 Soft Pannier har en kapacitet på 2 x 32 liter og det er muligt at tilkøbe ekstra sidelommer på 6-12 liter.

Kriega OS-32 Soft Pannier

Wolfman Rocky Mountain Expedition Saddle Bags – 64 liter

Wolfman Rocky Mountain Expedition Saddle Bags har en kapacitet på 2 x 32 liter og der er mulighed for at tilkøbe ekstra top- og sidelommer, så du kan have mere med.

Wolfmann Rocky Mountain Expedition Saddle Bags

Mosko Moto Backcountry – 60 liter

Mosko Moto Backcountry har en kapacitet på 60 liter og der kan tilkøbes 4 sidelommer på hver 5 liter, så du i alt får en kapacitet på 80 liter.

Mosko Moto Backcountry

Lomo Panniers – 60 liter

Lomo Panniers har en kapacitet på 2 x 30 liter og det er umiddelbart ikke muligt at tilkøbe ekstra lommer til at udvide kapaciteten.

Adventure Spec Magadan Panniers MK2 – 54 til 70 liter

Adventure Spec Magadan Panniers MK2 har en maksimal kapacitet på 70 liter. Men når hovedrummet får to rulninger, så er kapaciteten 24 liter og dermed en total kapacitet på 54 liter inkl. sidelommer. Så om de her sidetasker skulle have været højere oppe på listen, vil jeg lade være op til dig at vurdere ;)

Adventure Spec Magadan Panniers MK2

Her kan du se flere sidetasker fra Giant Loop.